© 2012  Duurzame Producten Nederland, P. Oordt Hallerhoek, Den Ham
Heat pipes
Samen werken we aan een betere wereld
Samen werken we aan uw financieel voordeel
Wij vertellen graag iets over onszelf en onze partners. U vind hier informatie over ons bedrijf en hoe u ons kunt bereiken.

Vanaf 2006 zijn een aantal particulieren die geïntereseerd zijn in verduurzaming bezig om gezamelijk in te kopen. Dit resulteerde in aanschaf en installatie van warmtepompen, zonnecollectoren, windmolens en zonnepanelen.
Vanuit dit samenwerkingsverband is Duurzame Prodcten Nederland ontstaan. Een zorgvuldig gekozen naam waar een toekomst gerichte blik in vervat zit. Wij gaan voor een visie die meer aandacht besteed aan de huidige generatie met positieve gevolgen voor volgende generatie(s). Daarom gaan wij voor een duurzame samenleving. Samen met onze klanten en leveranciers komen wij steeds verder in het ontwikkelen en vormgeven van ons totaalconcept dat bestaat uit de beste oplossingen in de markt voor onze klanten en het milieu.

Wij zien daarom dat er een duurzame relatie kan ontstaan waarbij wij u stap voor stap helpen in de planning van uw verduurzamingsproject(en) maar ook dat wij u de mogelijkheid bieden om voortgangscontrole van de geleverde systemen te kunnen leveren.
Milieubewust omgaan met de natuur is een rendabele investering
Duurzame Prodcten Nederland bestaat uit een team professionals die zich samen op een ‘no-nonsense’ manier inzetten voor een duurzame energievoorziening voor zoveel mogelijk mensen. Wij bieden een volledig pakket van producten en diensten aan;
Voor wie?
Wij leveren zonnepanelen systemen voor thuis, aan particulieren, aan bedrijven, aan overheden en verenigingen.
Bij de realisatie van onze opdrachten staat het leveren van maatwerk en optimale service voor onze klanten centraal. Bij onze aanvragen van klanten komen vraagstukken aan de orde die heel verschillend van aard zijn. Door onze jarenlange ervaring hebben wij inzicht in elke situatie. Wij gaan verder daar waar andere bedrijven stoppen. Solarstream Nederland biedt voor elke klant oplossingen op maat!
De succesfactoren van onze werkwijze liggen in het bundelen van kennis en vaardigheden en uiteraard de samenwerking met onze klanten, leveranciers en partners.
Onze ervaren medewerkers beantwoorden graag uw vragen

Stel ze hier
[klik hier]
Home Bedrijf Contact Winkel
Advies
Levering
Installatie
Service & Onderhoud
Engineering
haalbaarheidsstudies
U kunt bij ons terecht voor complete systemen, maar ook voor losse componenten.  
  [naar de winkel]